Хюман Дизайн

  Любовта към Дизайна във всичките му форми и разновидности и Любовта към човешката природа и познанието за човека се обединиха чрез Хюман Дизайн – изкуство, което позволява да погледнеш човека „отвътре”, да си го представиш и да го познаваш без дори да си го виждал. Всеки човек има свой собствен индивидуален дизайн и ако притежава познанието за него, животът може да протича по-лесно, знаейки какво притежава и какво не. Да даваме приоритет на силните си страни и да се вслушваме в собствената си стратегия и авторитет, да знаем как да взимаме правилни решения и избори в живота си…един метод, който ни позволява да бъдем себе си, да намерим вътрешната си сила и яснота и да живеем истински живот!

  Защо е важно да си взаимодействат правилно хората – в двойката, в семейството, в работата, в екипа и как това има своето обяснение чрез Хюман Дизайн. Той може да ни покаже как да живеем като себе си, но в колективната, социална и семейна среда!

 Изграждането на колективни ценности в работната среда, създаване на положителна комуникация в двойката и семейството и как да използваме най-доброто от себе си в сътрудничеството и отношенията с другите. Като своеобразен Тиймбилдинг и чрез различни практики и упражнения, можем да се сближим със семейството и колектива, уважавайки различията помежду си и изграждане на позитивната комуникация и способност да бъдем заедно като отбор, екип, семейство!

Коментари

Коментари

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *